ISOJET CLEANER 6

varrattisztító gép

Az ISO-JET Cleaner gépek a nemesacél anyagok AWI-, Orbitális-, Plazma- és Lézer hegesztése során keletkező elszíneződések eltüntetésének modern eszközei, melyek közül a legújabb 6-os szériát az 5-öshöz képest már új funkciókkal kibővítve kínáljuk vásárlóink részére. A Cleaner 6-os varrattisztító gép a korábbi szériához hasonlóan a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldást kínálja a nehezen hozzáférhető helyek tisztítására a speciális karbon szálas ecset végződésnek köszönhetően, és ezen túlmenően a korábbi sötét feliratok mellett már világos feliratok elkészítésére, és a hegesztési varratok és környezetük felfényesítésére is lehetőséget biztosít az új DC üzemmód használatával.

A korszerű elektrokémiai technológia használatával könnyen és gyorsan megtisztíthatja a hegesztett rozsdamentes felületeket. Eszközeink használatával eltűntetheti a hegesztési varratok hőfutási nyomait, azokat az elszíneződéseket és oxidációs foltokat, melyek a hegesztés pillanatnyi elektrokémiai reakciójának eredményeképpen jöttek létre. A tisztítási folyamat egyszerű, gyors és környezetbarát, az elektrokémiai úton megtisztított anyag visszanyeri korábbi egyedi fényességét, a sav nem maródik be és nem hagy foltokat. Használhatjuk helyszíni szereléseknél és műhelymunkáknál egyaránt. A tisztítás egyúttal passziválás is, amit a folyamat végén történő vizes lemosással érhetünk el, mellyel a tisztítófolyadékot is semlegesítjük. Gépeink alkalmazásával elfelejtheti mindazokat a nehézségeket, amelyeket korábban a csiszolás és pácpasztás tisztítás során megtapasztalt. Egyszerű, gyors, termelékeny, költség- és környezetkímélő technológiát kínálunk, mellyel a kezelt felület eredeti állapotában megmarad, és nincsenek visszamaradó foltok.

Élelmiszeripari követelmények esetén is használható. Kevés kopóalkatrész igénye van: tisztítófej és tisztító folyadék. A savakkal történő tisztítással és az azt követő passziválással összehasonlítva ez az eljárás lényegesen olcsóbb, környezeti hatása összehasonlíthatatlanul kedvezőbb.

Ár: 225 000 Ft+ÁFA

Minden kiegészítőnk

Termékeink

Gépek, munkakábelek, ecsetek és kapcsolódó kiegészítőik, folyadékok
Összes
SC SHORT 2.0
SC MEDIUM 3.5
SC LONG 6.0
Folyadékok