ISOJET CLEANER 5

seam cleaning machines

Az ISO-JET Cleaner 5 a nemesacél anyagok AWI-, Orbitális-, Plazma- és Lézer hegesztése során keletkező elszíneződések eltüntetésének legmodernebb eszköze. A Cleaner 5-ös varrattisztító gép megoldást kínál a nehezen hozzáférhető helyek tisztítására a speciális karbon szálas ecset végződésnek köszönhetően.

A legkorszerűbb elektrokémiai technológia használatával könnyen és gyorsan megtisztíthatja a hegesztett rozsdamentes felületeket. Az eszközök használatával eltűntetheti a hegesztési varratok hőfutási nyomait, azokat az elszíneződéseket és oxidációs foltokat, melyek amúgy a hegesztés pillanatnyi elektrokémiai reakciójának eredményeképpen jöttek létre.

A tisztítási folyamat egyszerű, gyors és környezetbarát, az elektrokémiai úton megtisztított anyag visszanyeri korábbi egyedi fényességét, a sav nem maródik be és nem hagy foltokat. Használhatjuk helyszíni szereléseknél és műhelymunkáknál egyaránt. A tisztítás egyúttal passziválás is, amit a folyamat végén történő vizes lemosással érhetünk el, mellyel a tisztítófolyadékot is semlegesítjük.

Alkalmazásával elfelejtheti mindazokat a nehézségeket, amelyeket korábban a csiszolás és pácpasztás tisztítás során megtapasztalt.

Egyszerű, gyors, termelékeny, költség- és környezetkímélő technológia. A kezelt felület eredeti állapotában megmarad, és nincsenek visszamaradó foltok sem.

Élelmiszeripari követelmények esetén is használható.
Kevés kopóalkatrész igénye van: tisztítófej és tisztító folyadék.
A savakkal történő tisztítással és az azt követő passziválással összehasonlítva ez az eljárás lényegesen olcsóbb, környezeti hatása összehasonlíthatatlanul kedvezőbb.

Ár: 240 000 Ft+VAT

All our accessories

Our products

Machines, work cables, brushes and related accessories, fluids
All
SURFINOX 2.0
BASIC 3.5
PRO 6.0
Fluids